Bed and breakfast Loon

Nederlands


Bed and breakfast The4Seasons staat in het authentieke Drentse dorpje Loon, gelegen in een schitterende omgeving aan de rand van het nationaal beek- en esdorpenlandschap de Drentsche Aa.
Op steenworp afstand van Loon ligt de hoofdstad Assen en op zo'n 25 km de stad Groningen. Gezellige steden met onder meer indrukwekkende musea en goede restaurants. Tegenover onze bed and breakfast bevindt zich ook een restaurant en er zijn diverse in de omliggende dorpen. Wij adviseren u graag!


The4Seasons heeft vier kamers, een gezamenlijke ruimte en een terras. De kamers zijn voorzien van een luxe badkamer en modern ingericht, geïnspireerd op de vier seizoenen.
In de gezamenlijke ruimte krijgt u een uitgebreid ontbijt geserveerd met streekproducten. In deze ruimte is een espressomachine en waterkoker aanwezig en een koelkast met diverse drankjes. U vindt er verder lectuur, boeken, spelletjes, informatie over de omgeving en verschillende fiets- en wandelroutes.


In de bed and breakfast hangen schilderijen van twee kunstenaars uit Assen (Klaas-Jan Mulder en Johan Lanting). Enkele kunstwerken geven landschappen weer uit de nabije omgeving. De schilderijen zijn te koop. Kunt u thuis nagenieten van het prachtige Drentse landschap!


Zin in een bijzonder arrangement? Wat dacht u van een shiatsu stoelmassage in de bed and breakfast, een dag of dagdeel meelopen met een herder of een bezoekje aan het Drents museum gecombineerd met een 3-gangen verrassingsmenu? Dat kan allemaal! Kijkt u maar eens op de arrangementenpagina.


Kamers
Omgeving
HOME
OMGEVING Omgeving
KAMERS Kamers
PRIJZEN Prijzen
FOTO’S 1_Fotos
ROUTE Route
TO-DO to-do
CONTACT contact
Bed and Breakfast Overnachten in Loon
Arrangementen