Overnachten in Loon

Nederlands

Bed and breakfast The4Seasons staat in het authentieke Drentse dorpje Loon, gelegen in een schitterende omgeving aan de rand van het nationaal beek- en esdorpenlandschap de Drentsche Aa.
Op steenworp afstand van Loon ligt de hoofdstad Assen en op zo'n 25 km de stad Groningen. Gezellige steden met onder meer indrukwekkende musea en goede restaurants. Tegenover onze bed and breakfast bevindt zich ook een restaurant en er zijn diverse in de omliggende dorpen. Wij adviseren u graag!

The4Seasons heeft vier kamers, een gezamenlijke ruimte en een terras. De kamers zijn voorzien van een luxe badkamer en modern ingericht, geïnspireerd op de vier seizoenen.
In de gezamenlijke ruimte krijgt u een uitgebreid ontbijt geserveerd met streekproducten. In deze ruimte is een koffiemachine en waterkoker aanwezig en een koelkast met diverse drankjes. U vindt er verder lectuur, boeken, spelletjes, informatie over de omgeving en verschillende fiets- en wandelroutes.

In de bed and breakfast hangen schilderijen van twee kunstenaars uit Assen (Klaas-Jan Mulder en Johan Lanting). Enkele kunstwerken geven landschappen weer uit de nabije omgeving. De schilderijen zijn te koop. Kunt u thuis nagenieten van het prachtige Drentse landschap!


Even een paar dagen ertussenuit in de herfst? Maak dan gebruik van onze wel heel aantrekkelijke ***NAJAARSAANBIEDING*** .
Als u boekt tussen 1 oktober en 21 december en in deze periode een kamer reserveert voor 3 of meer nachten dan krijgt u van ons 1 nacht cadeau! Deze aanbieding is niet van toepassing op reeds bestaande reserveringen.Of liever een bijzonder arrangement? Ook dat kan! Kijkt u maar eens op de arrangementenpagina.


U kunt natuurlijk ook een of meerdere overnachtingen of een arrangement cadeau geven! Neemt u in dat geval contact op en u ontvangt van mij een cadeaubon.

Kamers
Omgeving
HOME
OMGEVING Omgeving
KAMERS Kamers
PRIJZEN Prijzen
FOTO’S 1_Fotos
ROUTE Route
TO-DO to-do
CONTACT contact
gastenboek reviews
Bed and Breakfast Overnachten in Loon
Arrangementen