Bed and breakfast Loon

Nederlands

Bed and breakfast The4Seasons is gelegen in het authentieke dorpje Loon in Drenthe. Loon ligt in het gebied van De Drentsche Aa, een nationaal park en het best bewaarde beek- en esdorpenlandschap van West-Europa. Op steenworp afstand ligt de gezellige hoofdstad Assen. De gunstige ligging van de B&B (in het prachtige natuurgebied en vlak bij de stad) maakt The4Seasons tot een perfecte uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten en diverse andere uitstapjes. Wandel of fiets bijvoorbeeld over de heidevelden, bekijk de hunebedden of breng een bezoek aan het Drents museum in Assen of het gevangenismuseum in Veenhuizen, zeker de moeite waard! Wij hebben diverse informatiegidsen en -boeken over de omgeving en wandel- en fietsroutes en adviseren u graag.

The4Seasons heeft 4 individueel ingerichte gastenkamers en deze stralen ieder de sfeer uit van één van de seizoenen. Het uitgebreide ontbijt met streekproducten wordt geserveerd in de gezamenlijke ruimte. In deze ruimte, waar u ook op andere momenten van de dag kunt verblijven, staat een espressomachine, een waterkoker en een gevulde koelkast. Verder is er nog een terras, zodat u bij mooi weer lekker buiten kunt zitten. Tegenover de bed and breakfast bevindt zich de Herberg van Loon waar u terecht kunt voor een lunch, diner of een hapje en een drankje. In de nabije omgeving zijn verder diverse andere restaurants. Wij hebben meerdere 'aanraders' en kunnen u uitgebreid adviseren en indien gewenst voor u reserveren!

Wij bieden ook een drietal arrangementen aan, te weten het Herdersarrangement, het Culinair en Cultureel arrangement en het Ontspanningsarrangement. Als u één van deze arrangement boekt dan krijgt u bij aankomst een Drentse lekkernij en een fles biologische wijn cadeau. Kijk voor de bijzonderheden op de arrangementenpagina.

Kamers
Omgeving
HOME
OMGEVING Omgeving
KAMERS Kamers
PRIJZEN Prijzen
FOTO’S 1_Fotos
ROUTE Route
TO-DO to-do
CONTACT contact
Bed and Breakfast Overnachten in Loon
Arrangementen