appartement
 
appartement
appartement
 
appartement
appartement
 
appartement
slaapkamer appartement
 
slaapkamer appartement
slaapkamer appartement
 
slaapkamer appartement
 

Een modern ingericht appartement voor maximaal 2 personen, waarbij u zo'n 75 m2 tot uw beschikking heeft.

Het appartement wordt verhuurd zonder ontbijt en bestaat uit een gezellig woongedeelte met open keuken en een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer. Verder is er een terras waar u, net als de gasten in de B&B, heerlijk kunt

vertoeven.

De keuken is uitgerust met een inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast en heteluchtoven met magnetronfunctie. Goede koffie mag natuurlijk niet ontbreken, vandaar een Dolce Gusto machine. Van alle gemakken voorzien dus! Via de overloop bereikt u de ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer met inloopdouche. Ook in het appartement geldt dat huisdieren niet toegestaan zijn.

De prijs per nacht bedraagt € 115.

Bij een verblijf van een week of langer wordt een korting gegeven. Toeristenbelasting is inbegrepen en dat geldt ook voor het bed- en badlinnen. Als u interesse heeft in een langer verblijf neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Het appartement wordt verhuurd zonder ontbijt voor minimaal 3 nachten in het laagseizoen (van november tot april) en voor minimaal 4 nachten in het hoogseizoen (van april tot november).

   
Kijk voor de annuleringsvoorwaarden naar onze Algemene Voorwaarden.
 

Reserveringsaanvraag